Saturday, 8 December 2012

Subuh Freee

Act , i rarely dapat update my blog but thanks to my adik , wawa ~ i can today . She fell asleep so i took this chance and think 'hey what about updating blog right now' though i'm not sure apa yang nak ditulis =,= .

Anyway , sekarang ni dah subuh so yeah sangat lambat untuk tidur . Hurm , apa yang nak dicakap ya ? okay , i dah buat twitter and memang seronok . Mula mula susah sikit sebab i memaaaang tak pandai nak sosial dengan orang lain but lama lama tu i dah biasa sikit . so yeah i sekarang tengah start kumpul followers . So y'alls jangan lupa tekan butang follow i tau ! ~

Facebook ? yeah i pun baru buat . semuaaaa i baru buat . Brand New ! Why ? i pun tak tahu but every years i will make new account of my Fb ,Twitter and bla bla bla ~ So nak cari balik friends and followers tu memang susah sikitlah ..... tapi takpe i akan try sungguh sungguh *ceh , macam nak ambil exam pulak* .

Thats it . i tak boleh tulis panjang-2 . Shorts of ideas right now . Still waiting for my laptop yang mydad dah 'janjikan' nak beli . *entah bilalah dapat ~* . i'll see u soon ! Bye .

XOXO , Sachie !

No comments:

Post a Comment